produk

CAS NO.1777-82-8 Kualitas luhur 2,4-Dichlorobenzyl Alkohol supplier di Cina / DA 90 DAYS

pedaran pondok:

Ngaran produk: 2,4-DICHLOROBENZYLALCOHOL
CAS: 1777-82-8
Rumus molekul: C7H6Cl2O
Beurat molekular: 177.03
EINECS No.: 217-210-5
Penampilan: kristal bodas nepi ka konéng bulak
Purity: ≥99%
Merek: MIT -IVY INDUSTRY CO.,LTD
Port: sagala port di china
Packing: nurutkeun sarat klien
Panyimpenan: Simpen di tempat anu garing, poék sareng ventilated.
Transportasi: ku laut atawa ku hawa
métode pamayaran: L / C, T / T, D / A, D / P, O / A, paypal, serikat barat etc.accept sadayana pamayaran.


  • Ngaran Produk:2, 4-Dichlorobenzyl Alkohol
  • CAS:1777-82-8
  • Kamurnian:≥99%
  • merek:MIT -IVY INDUSTRY CO.,LTD
  • Rincian produk

    Tag produk

    QUIDETAIL CK

    Ngaran Produk:2,4-DICHLOROBENZYLALCOHOL

    CAS:1777-82-8

    Rumus molekul: C7H6Cl2O

    Beurat molekular: 177.03

    EINECS No.: 217-210-5

    Penampilan: kristal bodas nepi ka konéng bulak

    Ngaran séjén: 2,4-Dichlorobenzyl alkohol;2,4-DICHLOROBENZYLALCOHOL;(2,4-Dichlorophenyl)métanol;

    2,4-dichloro-benzylalcoho;benzylalcohol;Benzenemethanol;2,4-DICHLOROBENZL ALKOOL

    Purity: ≥99%

    Merek: MIT -IVY INDUSTRY CO.,LTD

    Port: sagala port di china

    Packing: nurutkeun sarat klien

    Panyimpenan: Simpen di tempat anu garing, poék sareng ventilated.

    Transportasi: ku laut atawa ku hawa

    métode pamayaran: L / C, T / T, D / A, D / P, O / A, paypal, serikat barat etc.accept sadayana pamayaran.

    Application

    1.Dipaké salaku panengah farmasi.

    2. 2,4-Dichlorobenzyl alkohol mangrupakeun antiseptik hampang kalawan aksi antiviral lega ngalawan baktéri jeung virus dina sungut jeung inféksi tikoro.

    Kaunggulan

    1.suplai sampel

    2.the packing tiasa nurutkeun requirment konsumén '

    3.any inquiries bakal ngawaler dina 24 jam

    4.we nyadiakeun invoice komérsial, daptar packing, bil of loading, coa, sertipikat kaséhatan sarta sertipikat asal.upami pasar anjeun ngagaduhan syarat khusus, wartosan kami.

    5.harga pabrik.

    6.pangiriman gancang.urang boga gawé babarengan alus kalawan loba forwarders profésional, urang bisa ngirim produk ka anjeun sakali anjeun mastikeun urutan.

    7.urang tiasa nampi rupa-rupa padika pembayaran, l / c, t / t, d / a, d / p, o / a, paypal, serikat barat jsb, sarta kami cooperate kalawan sinosure mangtaun-taun.

    Atoh, upami anjeun peryogi bahan kimia ti China, MIT -IVY INDUSTRY CO., LTD tiasa ngabantosan anjeun.

    Émbaran parusahaan

    MIT -IVY INDUSTRY CO., LTD ngékspor produk ieu ka seueur nagara sareng daérah kalayan harga anu pangsaéna.upami anjeun milarian produsén atanapi supplier bahan di cina, MIT -IVY INDUSTRY CO., LTD mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

    PLS ngahubungan kami kalawan bébas pikeun meunangkeun spésifikasi produk lengkep, tech produk.Lembar Tanggal, COA sareng MSDS, harga, waktos pangiriman sareng istilah pamayaran.

    Asa ngarah produsén sarta supplier bahan kimia di Cina, MIT -IVY INDUSTRI teu ukur nyadiakeun bahan kimia populér, tapi ogé MIT -IVY INDUSTRY 's r & d puseur nawarkeun jasa sintésis custom.MIT -IVY INDUSTRY tiasa nyayogikeun kuantitas anu béda tina bahan kimia sintésis khusus dina lab, pabrik sareng skala industri kalayan langkung ti lima belas taun.

    MIT-IVYINDUSTRYCO.,LTD

    Mit-Ivy mangrupikeun bahan kimia anu terkenal sareng perantara farmasi
    produsén kalayan rojongan R & D kuat di Cina.
    Utamana aub Aniline, produk Klorin.
    Pamayaran: DA 60 DAYS
    008619961957599 info@mit-ivy.com

    产品 produk CAS
    对氯苯甲醛 4-Klorobenzaldehida 104-88-1
    对氯甲苯 4-Klorotoluén 106-43-4
    对硝基甲苯 4-nitrosotoluén 623-11-0
    邻甲基氯苄 2-métilbénzil klorida
    MBC
    552-45-4
    邻氯苯甲醛 2-Klorobenzaldehida 89-98-5
    三氯丙酮 1,1,3-Trichloroacetone 921-03-9
    1,4-二羟基蒽醌 1,4-Dihydroxyanthraquinone (Quinizarin) 81-64-1
    1-萘胺-6-磺酸 1,6ClevesAcid 119-79-9
    2,3-二氯甲苯 2,3-Diklorotoluén 32768-54-0
    2,4-二氯苯甲醛 2:4 Diklorobenzaldehida 874-42-0
    2,4-二氯苄醇
    2,4-二氯苯甲醇
    2,4-Dichlorobenzylalcohol 1777-82-8
    2,4-二氯氯苄 2,4-Dichlorobenzylchloride 94-99-5
    2,6-二氟苯甲酰胺 2,6-Difluorobenzamide 18063-03-1
    2,6-二氯苯酚 2,6-Dichlorophenol 87-65-0
    2,6-二氯苄腈 2,6 Difluorobenzonitril 1194-65-6
    2-氯-4-(4-氯苯氧基)苯乙酮 2-kloro-4-(4-klorofenoksi)asetofenon 119851-28-4
    3,4-二氯二苯醚 3,4'-Dichlorodiphenylether 6842-62-2
    3,4-二氯甲苯 3,4-Diklorotoluén 95-75-0
    4-6二羟基嘧啶 4-6 dihidroksipirimidin 1193-24-4
    4-二丁基酮酸(BBA) BBA2-[4-(Dibutylamino)-2-hydroxybenzoyl]benzoicacid 54574-82-2
    α,α,α-三氟苯乙酮 Alfa, Alfa, Alfa-Trifluoroacetophenone 434-45-7
    苯乙烯 Styrene 100-42-5
    间羟基-N,N-二乙基苯胺 3- (diethylamino) fénol 91-68-9
    邻甲苯胺2-甲基苯胺 O-Toluidine OT 95-53-4
    邻甲基苯乙腈
    O-甲基苯腈
    2-Metilbénzilyanida 22364-68-7
    邻氯甲苯
    2-氯甲苯
    2-Klorotoluén 95-49-8
    硫酸乙烯酯 1,3,2-Dioxathiolane2,2-dioksida; 1072-53-3
    三氟甲磺酸 Trifluoromethanesulfonicacid 1493-13-6
    四氯苯醌 P-chloranilCHLORANIL 118-75-2
    N-(4-氨基苯甲酰)-L-谷氨酸 N-(4-aminobenzoyl)-L-glutamicacid 4271-30-1
    溴氨酸 Bromaminicacid 116-81-4
    碱性嫩黄O AuramineO
    CIBasicyellow2
    2465-27-2
    结晶紫内脂 Crystalvioletlactone CVL 1552-42-7
    2-萘酚 2-Naftol
    Bétanaphthol
    135-19-3
    2,4-二氯甲苯 2,4-diklorotoluén 95-73-8
    2,6-二氯甲苯 2,6-Diklorotoluén 443-84-5
    2,4-二氯苯甲酸 2,4-diklorobenzoikacid 50-84-0
    对二甲胺基苯甲醛 4-Dimétilaminobenzaldehida 100-10-7
    L-叔亮氨酸 L-tert.leucine 20859-02-3
    Boc-L-谷氨酸二甲酯 BOC-L-GLUTAMICACIDDIMETHYLESTER 59279-60-6
    苄基三乙基氯化铵 Bénziltrietilammoniumklorida 56-37-1
    3,4-二甲氧基苯丙酮 (3,4-Dimethoxyphenyl)aseton 776-99-8
    苯酚 Pénol 108-95-2
    对氨基苯酚 PARAAMINOFENOL 123-30-8
    对甲基氯苄 4-métilbénzil klorida 104-82-5
    一氯丙酮 MONOCHLOROACETONE 78-95-5
    IMG_0002
    证书2
    中青危险品证书
    证书1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami